Het project

On Fleek was een muzikale talentontwikkelingswedstrijd in Haarlemmermeer. Jongeren met muzikaal talent konden meedoen aan dit laagdrempelige muziek traject, in samenwerking met Poppodium Duycker. Aan de hand van de voorrondes, bestaande uit twee categorieën: muziek of DJ, kon je doorstromen naar de finale. Dit was een groot feest, met als hoofdprijs voor de winnaar een geldbedrag te besteden aan muzikaal materiaal.

On Fleek werd mogelijk gemaakt door: Rabobank, Stichting Ruygrok en VSB Fonds.

Na diverse edities sinds 2018 komt Maatvast nu met het project Studio naar Stage. Hierin bieden wij je een helpende hand om je skills in de muziek te verbeteren, en om je op te werken naar de ‘STAGE’ die jij verdient!

Meer weten? Neem dan snel een kijkje bij de projectenpagina van Studio naar Stage!

Project informatie

On Fleek was een muzikale talentontwikkelingswedstrijd in Haarlemmermeer.

Zij deden mee

  • Beau

    Projectmedewerker

    Heb jij een goed idee? Laat het me weten!

Zij maakten het mogelijk

Samen maken we het verschil.

Bij de jongerencentra van Maatvast staan we voor samenwerken en vernieuwing. Met onze projecten willen wij inspireren. Door het aanbieden van juiste begeleiding en middelen kunnen ideeën werkelijkheid worden. Of het nu gaat over kunst, muziek, sport, maatschappelijke betrokkenheid, elk project is een weerspiegeling van onze toewijding aan de jongeren van Haarlemmermeer.

Maak je al jaren deel uit van de jongerencentra van Maatvast of zet je net je eerste stap. Wij zijn de plek voor jou. Doe mee, deel je ideeën en laten we aan de slag gaan!

Onze andere projecten

Start jouw project

Wil je een project ondersteunen of hier zelf aan meedoen?
Neem dan contact op!