Het project

De Mental Health Week staat voor een week vol activiteiten om jóuw mentale welzijn een boost te geven! Op 11 januari trappen we af in Jongerencentrum De Basis met lekker eten, te gekke optredens van onze eigen talenten en een inspirerende lezing van Joseph Oubelkas. Ook MeerWaarde en Team Sportservice zijn voor jou aanwezig met waardevolle input. Maar het wordt nog beter! We willen graag dat jij ook komt, en maak je geen zorgen als je niet in de buurt bent! Er zullen bussen rijden om ook jou in Zwanenburg te krijgen.

De ophaallocaties en -tijden van de bus zijn:

 • De Hype- Maatvast Haarlemmermeer, Venneperweg 298, 2153 AE Nieuw-Vennep om 16.45
 • De Nieuwe Silo – Maatvast Haarlemmermeer, Graan voor Visch 14302, 2132 VJ Hoofddorp om 17:00
 • Jongerencentrum Studio 5 – Maatvast Haarlemmermeer, Waddenweg 3, 2134 XL Hoofddorp om 17:15

(LET OP!: De bus kan niet lang wachten op elke locatie, dus wees 10/15 minuten voor vertrek van de bus aanwezig, te laat is te laat!)

Daarna wordt een week vol activiteiten afgetrapt in het teken van mindfulness, beweging, kunst, en muziek. Elk jongerencentrum biedt gedurende de hele week vette activiteiten aan – denk aan muziek maken, sporten, en creatieve stuff.

Doe mee, ontmoet nieuwe mensen en ontdek wat goed is voor jouw mind! 🚀

Op de locatiepagina’s vind je alle informatie over onderstaande activiteiten. #MentalHealthWeek #StayAwesome 🌈✨

Project informatie

Mental Health Week is een bruisende week vol activiteiten en inspiratie om jongeren te ondersteunen bij hun mentale welzijn. #MHWeek

Zij deden mee

 • Tara

  Sociaal beheerder Baddies & De Basis

  Ik ben dol op mensen en hun verhalen

 • Kick

  Assistent Baddies & De Basis

  Iedereen is welkom!

Zij maakten het mogelijk

Samen maken we het verschil.

Bij de jongerencentra van Maatvast staan we voor samenwerken en vernieuwing. Met onze projecten willen wij inspireren. Door het aanbieden van juiste begeleiding en middelen kunnen ideeën werkelijkheid worden. Of het nu gaat over kunst, muziek, sport, maatschappelijke betrokkenheid, elk project is een weerspiegeling van onze toewijding aan de jongeren van Haarlemmermeer.

Maak je al jaren deel uit van de jongerencentra van Maatvast of zet je net je eerste stap. Wij zijn de plek voor jou. Doe mee, deel je ideeën en laten we aan de slag gaan!

Onze andere projecten

Start jouw project

Wil je een project ondersteunen of hier zelf aan meedoen?
Neem dan contact op!