Het project

Hoe weet je nou wat wel en niet gezond voor je is? Wat mag je eigenlijk allemaal aan voedingsmiddelen binnenkrijgen op een dag? Hoe zorg je dat je gevarieerd blijft eten? Wij bieden jou een helpende hand, My Food Map!

My Food Map is gemaakt om jou antwoord te kunnen geven op bovenstaande vragen en meer. In dit kookboek wordt, naast het geven van gezonde recepten, ook uitgelegd hoe je de juiste voedingswaarde kan berekenen. Om ervoor te zorgen dat het kookboek lekker up-to-date en gevarieerd blijft, zijn er lege tabbladen toegevoegd om eigen recepten en die van een ander toe te kunnen blijven voegen.

In ieder jongerencentrum ligt een exemplaar van My Food Map, om te gebruiken tijdens de kookcafés. Neem gerust een kijkje en neem deel aan een van de kookcafés!

Wil jij alvast een kijkje nemen in My Food Map? Link op de link.

 

Project informatie

In dit kookboek wordt, naast het geven van gezonde recepten, ook uitgelegd hoe je de juiste voedingswaarde kan berekenen.

Zij deden mee

  • Beau

    Projectmedewerker

    Heb jij een goed idee? Laat het me weten!

Zij maakten het mogelijk

Samen maken we het verschil.

Bij de jongerencentra van Maatvast staan we voor samenwerken en vernieuwing. Met onze projecten willen wij inspireren. Door het aanbieden van juiste begeleiding en middelen kunnen ideeën werkelijkheid worden. Of het nu gaat over kunst, muziek, sport, maatschappelijke betrokkenheid, elk project is een weerspiegeling van onze toewijding aan de jongeren van Haarlemmermeer.

Maak je al jaren deel uit van de jongerencentra van Maatvast of zet je net je eerste stap. Wij zijn de plek voor jou. Doe mee, deel je ideeën en laten we aan de slag gaan!

Onze andere projecten

Start jouw project

Wil je een project ondersteunen of hier zelf aan meedoen?
Neem dan contact op!