Sport- en speluitleen

Sport- en speluitleen

Het project

Heb jij genoeg van je eigen voetbal en zou je bijvoorbeeld samen met een groep vrienden of vriendinnen buiten eens iets anders willen doen? Bijvoorbeeld badmintonnen, basketballen of flagfootball? De jongerencentra van Maatvast beschikken over deze materialen.

Ieder jongerencentrum beschikt over divers sport & spelmateriaal dat jij kosteloos mag lenen! Neem snel contact op met het jongerencentrum in jouw buurt voor het gebruikmaken van sport & spelmateriaal.

Naast het gratis lenen van sport- en spelmateriaal word met goed weer ook sport- en spelmomenten aangeboden onder begeleiding. Zo leer je hoe je de materialen zelf kunt gebruiken.

Project informatie

Ieder jongerencentrum beschikt over sport & spelmateriaal dat jij kosteloos mag lenen!

Zij deden mee

  • Beau

    Projectmedewerker

    Heb jij een goed idee? Laat het me weten!

Zij maakten het mogelijk

Samen maken we het verschil.

Bij de jongerencentra van Maatvast staan we voor samenwerken en vernieuwing. Met onze projecten willen wij inspireren. Door het aanbieden van juiste begeleiding en middelen kunnen ideeën werkelijkheid worden. Of het nu gaat over kunst, muziek, sport, maatschappelijke betrokkenheid, elk project is een weerspiegeling van onze toewijding aan de jongeren van Haarlemmermeer.

Maak je al jaren deel uit van de jongerencentra van Maatvast of zet je net je eerste stap. Wij zijn de plek voor jou. Doe mee, deel je ideeën en laten we aan de slag gaan!

Onze andere projecten

Start jouw project

Wil je een project ondersteunen of hier zelf aan meedoen?
Neem dan contact op!