Het project

Wist jij dat er bij de Dodenherdenking in Haarlemmermeer in 2015 een groepje jongeren de herdenking verstoorden? Dit was voor de jongerencentra van Maatvast de aanleinding om een project te starten rondom de Tweede Wereldoorlog, genaamd: Hisotry Repeated.

Steeds minder mensen kunnen het verhaal over de Tweede Wereldoorlog navertellen, wat weet jij er zelf vanaf? Ook nu komt oorlog helaas nog voor. Verdiep jij je samen met ons verder in de geschiedenis?

Het eerste project is gestart in 2019, en met succes. Dit jaar heeft het tweede project plaatsgevonden. Hiervan wordt een documentaire gemaakt.

Project informatie

Verdiep je samen met ons in het verleden en heden!

Zij deden mee

  • Tara

    Sociaal beheerder Baddies & De Basis

    Ik ben dol op mensen en hun verhalen

Zij maakten het mogelijk

Samen maken we het verschil.

Bij de jongerencentra van Maatvast staan we voor samenwerken en vernieuwing. Met onze projecten willen wij inspireren. Door het aanbieden van juiste begeleiding en middelen kunnen ideeën werkelijkheid worden. Of het nu gaat over kunst, muziek, sport, maatschappelijke betrokkenheid, elk project is een weerspiegeling van onze toewijding aan de jongeren van Haarlemmermeer.

Maak je al jaren deel uit van de jongerencentra van Maatvast of zet je net je eerste stap. Wij zijn de plek voor jou. Doe mee, deel je ideeën en laten we aan de slag gaan!

Onze andere projecten

Start jouw project

Wil je een project ondersteunen of hier zelf aan meedoen?
Neem dan contact op!