Inschrijving Beyond The Stage gestart

Inschrijving Beyond The Stage gestart

14 mei 2024

Bij de jongerencentra van Maatvast is de inschrijving gestart van het project Beyond The Stage dat jong talent met een passie voor muziek, fashion en business een kans biedt zichzelf verder te ontwikkelen. Beyond the Stage is een samenwerking tussen Maatvast en Criminal Minded.

Beyond The Stage is een van de projecten van de jongerencentra gericht op talentontwikkeling en een vervolg op het succesvolle project Van Studio Naar Stage. Binnen dit project werd met behulp van professionals en partners aan muzikale jongeren de kans geboden zichzelf verder te ontwikkelen op bijvoorbeeld het gebied van stage-performance en zang- en raptechnieken.

Beyond The Stage gaat verder en richt zich niet alleen op muzikaal talent. Van muziekindustrie tot styling, marketing en andere zakelijke vaardigheden wordt aan jongeren via professionele masterclasses een uitgebreid traject aangeboden om hun talent verder te ontwikkelen en te laten bloeien.

Ben jij tusen de 16 en 23 jaar en voel je je aangesproken om jouw passie verder te ontdekken en jezelf op dat gebied verder te ontwikkelen? Schrijf je dan voor 31 mei in via  www.jcmaatvast.nl/beyondthestage. Hier lees je ook meer over het project.

Andere berichten

  • mei 14, 2024

    Inschrijving Beyond The Stage gestart

  • maart 25, 2024

    Nieuwsbrieven 2024

  • januari 9, 2024

    Gezocht: Assistenten Jongerencentra