Workshop ‘Leef je droom – Persoonlijk Leiderschap’

16 januari @ 16.00 - 19.00

Door Rik Strengers (www.rikstrengerscoaching.nl)

Heb je een droom? Een diep gekoesterde wens of een heel sterk verlangen om iets te bereiken in je leven, en voel je tegelijk dat er iets in jou is wat je tegenhoudt?

Voel je dat je eigenlijk meer uit het leven zou willen halen maar is er ook een stemmetje vanbinnen dat jou steeds naar beneden haalt?

 

Misschien gaat deze workshop jouw leven dan wel voor goed veranderen!

 

In de workshop ‘Leef je droom!’ ligt de focus op Persoonlijk Leiderschap. Dat betekent dat je inzicht krijgt in wat jou motiveert en tegenhoudt, en dat je leert om vrije keuzes te maken voor jezelf, en om gelukkig te zijn.

Hoe ziet jouw droomleven eruit? Wat maakt het belangrijk voor jou om die gekoesterde wens in vervulling te laten gaan? En welke gedachtes en gevoelens houden je op dit moment nog tegen om je verlangen te volgen?

De workshop geeft je inzicht in jezelf en leert je hoe je helpende gedachten en gevoelens krijgt om jouw droom te gaan leven. Daarnaast krijg je tools mee, waarmee je jouw Persoonlijk Leiderschap kunt blijven vergroten na de workshop.

 

De minimumleeftijd voor deelname aan de workshop is 16 jaar. Er zijn 8 plekken per workshop moment, dus zorg dat je je op tijd aanmeldt als je wilt meedoen.

Aanmelden: mailen naar nooduitgang@maatvast.nl

 

Voor meer informatie over wat de Mental Health Week precies inhoudt, klik hier!

Locatie van deze activiteit

  • De Nooduitgang

    Lisserbroek

    Stap binnen in De Nooduitgang, de veilige haven voor jongeren. 

Deel deze activiteit met jouw vrienden!

Andere evenementen