Muziek maken in de studio, taart bakken in de keuken of gamen met je vrienden in de chill hoek, dat kan allemaal bij Flex C!
En dat is chiller dan buiten in de kou zitten toch?

Jongerencentrum Flex C is dé plek in Toolenburg om te chillen of nieuwe skills te leren. Muziek maken in de studio, taart bakken in de keuken of gamen met je vrienden in de chill hoek, dat kan allemaal bij Flex C! En dat is chiller dan buiten in de kou zitten toch? Liever iets anders doen? Geef je idee door aan ons dan kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden. Want bij Flex C zeggen wij graag, “niets is te gek!”. Daarnaast biedt Flex C jong professionals kosteloos een werkplek zodat jij ergens kan zitten om aan je start-up te werken. Volg ons op Insta en kom langs!

Mouhsen

BEHEERDER FLEX C

Hi, mijn naam is Mouhsen. Ik werk sinds april 2022 als sociaal beheerder van Jongerencentrum Flex C. Ik woon in Amsterdam. In mijn vrije tijd kun je mij vinden in het park of in mijn eigen buurt voor een stevige wandeling. Ik lees graag boeken waar je wijze levenslessen uit kunt halen 🙂 Mijn favoriete sport van kleins af aan is zaalvoetbal. In mijn tienerjaren heb ik ook aan kickboksen gedaan. Tot snel in Flex C!

#FLEXC - #JCMAATVAST - #VIDEO - #CHECKEN -
#FLEXC - #JCMAATVAST - #VIDEO - #CHECKEN -