Ben je een artiest? Maak je muziek? Wil je toffe tracks of beats produceren?
In De Hype is een muziek studio waar je je muzikale skills kunt uitoefenen

Wil je lekker bezig zijn of juist even geen verplichtingen en gewoon chillen? Je bent welkom bij De Hype in Nieuw-Vennep! We hebben een Playstation met verschillende toffe spelletjes. Je kunt muziek luisteren, tafeltennissen en tafelvoetballen. Ben je een artiest? Maak je muziek? Wil je toffe tracks of beats produceren? In De Hype is een muziek studio waar je je muzikale skills kunt uitoefenen. Speel je in een band of zoek je een toffe plek om met je eigen band te repeteren? In De Hype is dat mogelijk. Wij beschikken namelijk over een oefenruimte met complete backline. Check onze Insta voor meer informatie of kom gewoon langs!

Daniel

BEHEERDER DE HYPE

Mijn naam is Daniel, ik ben 28 jaar oud en ik ben sinds november 2021 de beheerder van de jongerencentrum De Hype. Ik ben vader van 2 kinderen, een jongen en een meisje. Ik ben getrouwd en woon in Beverwijk. Mijn hobby’s zijn muziek maken en luisteren, fitnessen en boksen.

Hou je van gamen en gezelligheid? Bij De Hype hebben we een Playstation ter beschikking met verschillende toffe spelletjes zoals Fortnite en FIFA. Verder kun je muziek luisteren, tafeltennissen en tafelvoetballen. Ben je een artiest, maak je muziek of wil je toffe tracks of beats produceren? In De Hype is een muziek studio om je muzikale skills te beoefenen. Speel je in een band en zoek je een toffe plek om met je eigen band te repeteren? In De Hype is het mogelijk. We beschikken over een oefenruimte met complete backline.

Kortom: of je nu actief bezig wilt zijn of juist even geen verplichtingen wilt hebben en gewoon lekker wilt chillen, je bent welkom bij De Hype!

#DEHYPE - #JCMAATVAST - #VIDEO - #CHECKEN -
#DEHYPE - #JCMAATVAST - #VIDEO - #CHECKEN -