On fleek

On Fleek is dé jaarlijks terugkerende muzikale talentontwikkelingswedstrijd van Haarlemmermeer. Ben jij een jongere, woonachtig in Haarlemmermeer én muzikaal, dan kan je meedoen! Eerdere podiumervaring is niet noodzakelijk, want zowel de voorrondes als de finale vinden plaats in een van de jongerencentra. Dit kleinschalige optreden maakt het voor een eerste optreden een stuk minder spannend. Omdat er nauw samengewerkt wordt met Duycker is er na meedoen aan On Fleek kans dat je zelfs op een groter podium in Haarlemmermeer terechtkomt.  

Hoe gaat het precies te werk? Na aanmelding via onze social kanalen of via de mail: onfleek@maatvast.nl word je onderverdeeld binnen de twee categorieën: Muziek of DJ. 

Vervolgens word je uitgenodigd voor een van de voorrondes in een van de jongerencentra. Als je doorgaat naar de finale krijg je tussendoor coaching aangeboden door muzikanten en/of Dj’s uit het vak! Deze coaching kan jou verder helpen in het verbeteren van jouw performance. De finale is altijd een groot feest, met als hoofdprijs een geldbedrag dat te besteden is aan muzikaal materiaal! 

Meer weten? Contact ons